Velkommen

Friskolen er Grundtvig-koldsk og ligger i landsbyen Lemming lidt nord for Silkeborg. Vi tilbyder undervisning fra Børnehaveklassen til og med 8. klasse. Vi har 76 elever.
Skolen er oprettet i 2002 af forældre, som ønskede et andet skoletilbud til deres børn.

Børnene er delt op i stamgrupper: Børnehaveklassen, Lillegruppen, Mellemgruppem, Storegruppen og Ældstegruppen. Hvert år rykker nye klasser sammen, og børnene bliver hermed ikke fastlåst i en rolle. Man skal samarbejde med nye børn/kammerater. Man lærer at blive omstillingsparat.

Vi har et rigtigt godt samarbejde med Børnehaven i Lemming - børnehavebørnene er bla. med til morgensang en gang om måneden, og førskolebørnene er med til vores årlige dramastykke.

Kontakt os via telefon eller ved at klikke HER

Skolens værdier

Børnene skal mødes i respekt af de voksne, og skolen skal være med til at udvikle selvværd, selvstændighed og troen på egne evner. Vi tilbyder faglighed, men en friskole er meget mere end faglighed. Den er uddannelse til livet. Vi giver børnene sociale, kreative og kulturelle færdigheder, der gør dem åbne over for livets muligheder og redskaber til at kunne redigere sig i den globale verden.

Børnene skal lære at indgå i et forpligtende fællesskab, hvor alle lærer at tage ansvar for sit eget liv og for hinanden. Skolen skal være et godt sted at være samtidig med, at det skal være udfordrende og spændende at gå i skole. Samarbejdet mellem skole og hjem er vigtige og bærende elementer for en skoles dagligdag.

Se billede af skolen HER

Vi afholder cykelsponsorløb d. 4. juni for ALLE i Lemming & Omegn SE HER

PÆDAGOG-AFDELINGSLEDER SØGES:
fra 5. maj og i ca 1½ år. Stillingen er på 25 timer.

Vi forventer, at du har et lyst og anerkendende børnesyn og har gode samarbejdsevner. Vi har et tæt samarbejde mellem skole, SFO & børnehave. Vi er en lille enhed og værdsætter god atmosfære, faglighed, åbenhed, fleksibilitet og stabilitet.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst (BUPL i sammenslutning med Dansk Friskoleforening). For nærmere oplysninger:

Lene og Ole Kamp: 8685 9333 / 2892 3811

Ansøgningsfrist d. 22. april

Den vedhæftede fil ang. arbejdslørdag d. 10. maj kan læses HER

Friskolen i Lemming - Lene og Ole Kamp- skoleledere | Lemming bygade 2a, 8632 Lemming  | Tlf.: 8685 9333 | friskolenilemming@fibermail.dk