Friskole er mere
end skole - den er uddannelse til livet
Et godt læringsmiljø
skaber glade børn
Kreativitet
fordi vores børn skal lære at skabe og tænke nyt
Høj faglighed
små klassekvotienter og trygge forhold
Værdier
skaber rammerne om et godt barneliv
Selvværd
du er noget som menneske, og det skal du tro på
Glade børn
fordi der er tydelige voksne og klare rammer
Vildt
at være vild med at gå i skole

Velkommen

Friskolen er Grundtvig-koldsk og ligger i Lemming v/ Silkeborg.  Vi har undervisning fra Børnehaveklassen til og med 8. klasse. Vi har 83 elever. Hver morgen begynder med morgensang og fortælling.

Overvejer I Friskolen i Lemming?

Så kan I finde mange svar ved at gå på opdagelse via menupunkterne

Vild med at gå i skole? Kontakt os via telefon 86859333 eller ved at klikke HER

Ringer man forgæves ang. indmeldelse til skolen ml. 8.00-14.00, er det fordi, vi underviser.

Læg derfor en besked /SMS på 28923811, så ringer vi tilbage..

Nyheder

Som et led i at, vi her på skolen har besluttet, at børnene i Ældstegruppen skal have andre og flere oplevelser ud af huset, er de i to dage på besøg i jernalderlandsbyen Hvolris. Et andet aspekt i at flytte skolen udenfor matriklen, er at børnene ser og lærer hinanden at kende på en anden måde, og det er med til at skærpe det gode læringsmiljø i klassen.

Friskolen i Lemming - Lene og Ole Kamp- skoleledere | Lemming bygade 2a, 8632 Lemming  | Tlf.: 8685 9333 | friskolenilemming@fibermail.dk