Friskole er mere
end skole - den er uddannelse til livet
Et godt læringsmiljø
skaber glade børn
Kreativitet
fordi vores børn skal lære at skabe og tænke nyt
Høj faglighed
små klassekvotienter og trygge forhold
Hvorfor har vi drama
fordi små talenter spirer frem, som ikke ses i hverdagen
Selvværd
du er noget som menneske, og det skal du tro på
Glade børn
fordi der er tydelige voksne og klare rammer
Vildt
at være vild med at gå i skole

Velkommen

Friskolen er Grundtvig-koldsk og ligger i Lemming v/ Silkeborg.  Vi har undervisning fra Børnehaveklassen til og med 8. klasse. Vi har 79 elever. Hver morgen begynder med morgensang og fortælling.

Overvejer I Friskolen i Lemming?

Så kan I finde mange svar ved at gå på opdagelse via menupunkterne

Vild med at gå i skole? Kontakt os via telefon 86859333 eller ved at klikke HER

Ringer man forgæves ang. indmeldelse til skolen ml. 8.00-14.00, er det fordi vi underviser.

Læg derfor en besked /SMS på 28923811, så ringer vi tilbage..

Fredag d. 27. marts løb vi omkring 5000 kr ind til Børnecancerfonden.

Mandag d 4 maj rejser Ældstegruppen til London. Efter at have været på lejrskolen fra Børnehaveklasse til og med 6 klasse - altså i 7 år  - rundt i en del af Danmark, er 7 og 8 klasse klar til at opleve andre kulturer og historier samt begå sig på et andet sprog. Det er en del af vores koncept; at Ældstegruppen hvert andet år tager til udlandet og hvert andet år oplever København.
Friskolen i Lemming - Lene og Ole Kamp- skoleledere | Lemming bygade 2a, 8632 Lemming  | Tlf.: 8685 9333 | friskolenilemming@fibermail.dk