Friskole er mere
end skole - den er uddannelse til livet
Et godt læringsmiljø
skaber glade børn
Kreativitet
fordi vores børn skal lære at skabe og tænke nyt
Høj faglighed
små klassekvotienter og trygge forhold
Værdier
skaber rammerne om et godt barneliv
Selvværd
du er noget som menneske, og det skal du tro på
Glade børn
fordi der er tydelige voksne og klare rammer
Vildt
at være vild med at gå i skole

Velkommen

Friskolen er Grundtvig-koldsk og ligger i Lemming v/ Silkeborg.  Vi har undervisning fra Børnehaveklassen til og med 8. klasse. Vi har 85 elever.
Hver morgen begynder vi med morgensang og fortælling.

"Og han har aldrig levet, som klog på det er blevet, han først ej havde kær." Se skolens værdier!

Overvejer I Friskolen i Lemming?

Så kan I finde mange svar ved at gå på opdagelse via menupunkterne

Vild med at gå i skole? Kontakt os via telefon 86859333 eller ved at klikke HER

Ringer man forgæves ang. indmeldelse til skolen ml. 8.00-14.00, er det fordi, vi underviser.

Læg derfor en besked /SMS på 28923811, så ringer vi tilbage..

Frihed, Frisind og Forpligtende fællesskaber

Hvad betyder det, at vi er her - de frie skoler? Hvad er det særlige "noget" friskolerne bidrager med til samfundet anno 2016?

Frihed, frisind og forpligtende fællesskaber - 3 dialogmøder i landet stiller skarpt på det, de frie skoler kan!
For Jyllands vedkommende ligger dialogmødet på Lyngbjerggårdsskolen i Himmerland tirsdag d. 9. februar kl 17.00-20.00

Friskolen i Lemming - Lene og Ole Kamp- skoleledere | Lemming bygade 2a, 8632 Lemming  | Tlf.: 8685 9333 | friskolenilemming@fibermail.dk